WEB creada utilizando ViaWEB Contacte con FarmaciaFrancesa
+34 664 294 596
La teva Granja-Escola a Manresa
tANQUEU A L`AGOST?

Estem millorant la nostra web, disculpeu les molèstiesEspais Imprimir

 

Ecodiver trobaràs espais que estan dedicats al desenvolupament del coneixement de nens i joves en l`àmbit rural. 
Disposem d`unes instal·lacions, uns equipaments i uns bons recursos, on es podrà experimentar el treball d`un granger i compartir tallers i jocs que estan dins d`un ampli programa d`activitats adaptables a les diferents edats. 

A Ecodiver trobaràs corrals adaptats, amb suficient espai i amb un bon accés per rebre als nens, amb bestiar autòcton de les masies catalanes: conills, gallines, ànecs, oques, rucs, un pony... i totes aquelles espècies més característiques en una granja.


També pots trobar l`hort, on veuràs com es pot conrear de manera ecològica i com neixen les pastanagues, mongetes, tomàquets, patates, fruites...

A l`hort tenim el compostador! On posem totes les deixalles orgàniques per fer compost i utilitzar-ho per a les plantes.


A Ecodiver també disposem d`una zona de pic-nic a l`aire lliure per menjar, i menjadors per si el temps no acompanyés. 

Tenim una zona de jocs molt gran on trobaràs un sorral per als nens més petits on podran jugar amb galledes i pales, i a la zona verda, també, és on es desenvolupen diverses de les activitats que realitzem amb els nostres visitants.

Comptem també amb un aula taller on es duen a terme altres tallers i que està adaptat tant per a nens de guarderia com per a adults. 


Ecodiver és una granja-escola totalment adaptada per a minusvàlids, perquè així ningú deixarà de gaudir d`aquesta gran experiència.